استراتژی شبکه های اجتماعی به چه معناست؟

استراتژی شبکه های اجتماعی

استراتژی شبکه های اجتماعی چیست؟ 

استراتژی شبکه های اجتماعی به چه معنا می باشد؟ برخی ممکن است ببینند که نیازی به تعریف استراتژی رسانه های اجتماعی نیست. اخیراً ازدواج سئو سایت و رسانه های اجتماعی با افزایش بازاریابی محتوا، بازاریابان را خیره کرده است. در نتیجه فرصت‌های استفاده از استراتژی رسانه‌های اجتماعی در رتبه دوم قرار گرفته یا از دست رفته است. متحد کردن نحوه انطباق رسانه های اجتماعی با استراتژی کلی کسب و کار برای ایجاد و رشد یک تجارت بسیار مهم است. رسانه‌های اجتماعی نقش غیرمعمولی را ایفا می‌کنند، زیرا ساختار یک برند را در داخل و خارج به هم می‌آمیزند. در داخل، بخشی از «شیوه انجام کسب و کار» را تشکیل می دهد که به خودی خود فرهنگ یک تجارت را شکل می دهد و پایه گذاری می کند. از نظر بیرونی، تنها ترکیب ارتباطات بیرونی نیست، بلکه واکنش ها و نظرات نسبت به آن ارتباطات، خوب یا بد است: مکالمات که شهرت برند را تعیین می کنند. سه دلیل قانع کننده برای استفاده از رسانه های اجتماعی وجود دارد:

  • بازاریابی: درک مشتریان، توسعه آگاهی از برند و تناسب با جذب مشتری.
  • مشارکت کارکنان: توسعه فرهنگ شرکت، بهبود همکاری داخلی و جذب استعداد.
  • همکاری: ایجاد فضاهای اجتماعی برای همکاری با شرکا، تامین کنندگان و مشتریان.

استراتژی رسانه های اجتماعی چیست؟

"<yoastmark

استراتژی رسانه های اجتماعی طرحی است از چگونگی به حداکثر رساندن تعامل در رسانه های اجتماعی برای دستیابی به هدف یک شرکت، این اهداف ممکن است ایجاد سرنخ، بهبود آگاهی از برند یا ایجاد یک اثر ویروسی باشد.

اهداف رسانه های اجتماعی چیست؟

هدف رسانه های اجتماعی بیانیه ای است درباره آنچه می خواهید با فعالیت بازاریابی خود به دست آورید. اهداف خوب رسانه های اجتماعی معمولاً با اهداف تجاری گسترده تر همسو هستند. به عنوان مثال، ممکن است بخواهید سرنخ های فروش را افزایش دهید، ترافیک وب سایت خود را افزایش دهید یا حجم مخاطبان خود را در شبکه های اجتماعی افزایش دهید.

اهداف بازاریابی رسانه های اجتماعی می تواند برای هر چیزی از یک خرید تبلیغاتی گرفته تا یک کمپین در مقیاس کامل اعمال شود. اهداف رسانه های اجتماعی با استراتژی رسانه های اجتماعی شما یکسان نیست. در عوض، اهداف را به عنوان اجزای مورد نیاز استراتژی بزرگتر در نظر بگیرید.

چرا اهداف بازاریابی رسانه های اجتماعی مهم هستند؟

اهداف شفاف رسانه‌ های اجتماعی به شما هدفی می‌دهد که به آن هدف بپردازید و می‌تواند به شما کمک کند تا از همه سطوح کسب‌ و کارتان خرید کنید. اهداف بازاریابی رسانه های اجتماعی به خوبی به شما کمک می کند:

  • بودجه خود را مدیریت کنید.
  • ساختار و جریان کار خود را ساده کنید.
  • بازده سرمایه گذاری بازاریابی خود را ثابت کنید.
  • فعالیت رسانه های اجتماعی خود را با اهداف تجاری گسترده تر سازمان خود هماهنگ کنید.

نحوه نوشتن استراتژی برای شبکه های اجتماعی چگونه است؟

جالب است بدانید که یک استراتژی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی و یک برنامه بازاریابی رسانه‌های اجتماعی متقاطع‌های زیادی دارند. می‌توانید به این شکل فکر کنید، استراتژی جایی است که شما به آن می‌روید. یک برنامه این است که چگونه به آنجا خواهید رسید. یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای ایجاد استراتژی بازاریابی رسانه‌های اجتماعی این است که از خود 5 سوال بپرسید:

  • چرا می خواهید در شبکه های اجتماعی حضور داشته باشید؟
  • مخاطبان شما چه کسانی هستند؟
  • چه چیزی را می خواهید به اشتراک بگذارید؟
  • کجا میری به اشتراک بگذار
  • کی میری به اشتراک بذاری؟

برای کمک به شما در ایجاد استراتژی، ما یک الگوی ساده استراتژی بازاریابی رسانه های اجتماعی ساخته ایم. با خیال راحت از آن استفاده کنید، آن را تطبیق دهید، یا آن را به دلخواه خود تغییر دهید. شما همچنین می توانید برای هر یک از کانال های رسانه اجتماعی خود یک استراتژی داشته باشید، مانند یک استراتژی بازاریابی فیس بوک، یک استراتژی بازاریابی اینستاگرام و غیره، که همه به رسانه های اجتماعی کلی شما منجر می شود.

1. چرا کسب و کار شما می خواهد در شبکه های اجتماعی باشد؟

"<yoastmark

این به اهداف رسانه های اجتماعی شما مربوط می شود. آیا برای تبلیغ محصولات خود در شبکه های اجتماعی هستید؟ برای هدایت ترافیک به وب سایت خود؟ یا برای خدمت به مشتریان خود؟ به طور کلی، 9 هدف رسانه اجتماعی وجود دارد که می توانید داشته باشید:

  • آگاهی از برند را افزایش دهید
  • ترافیک را به سایت خود هدایت کنید
  • سرنخ های جدید ایجاد کنید
  • افزایش درآمد (با افزایش ثبت نام یا فروش)
  • تعامل برند را تقویت کنید
  • جامعه ای پیرامون کسب و کار خود بسازید
  • ارائه خدمات اجتماعی به مشتریان
  • افزایش ذکر در مطبوعات
  • به مکالمات مربوط به برند خود گوش دهید

به طور کلی، تمرکز روی تعداد انگشت شماری از اهداف عالی است، مگر اینکه تیمی داشته باشید، که در آن افراد یا گروه های مختلف در تیم می توانند اهداف متفاوتی را انجام دهند.

2. مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند؟

وقتی دلیل خود را فهمیدید، نکته بعدی که باید در نظر بگیرید، مخاطبان هدف شما هستند. درک مخاطبان هدف به شما کمک می کند تا راحت تر به سوالات زیر در مورد اینکه چه چیزی، کجا و چه زمانی به اشتراک می گذارید پاسخ دهید. یک تمرین عالی که باید در اینجا امتحان کنید، ساختن شخصیت های بازاریابی است. راه های مختلفی برای ایجاد شخصیت های بازاریابی وجود دارد، عبارت اند از:

  • آنها چه کسانی هستند؟ (به عنوان مثال عنوان شغلی، سن، جنسیت، حقوق، محل زندگی و غیره)
  • آنها به چه چیزی علاقه دارند که شما می توانید ارائه دهید؟ (به عنوان مثال سرگرمی، محتوای آموزشی، مطالعات موردی، اطلاعات در مورد محصولات جدید و غیره)
  • آن‌ها معمولاً کجا آنلاین هستند؟ (به عنوان مثال فیس بوک، اینستاگرام و غیره یا پلتفرم های خاص)
  • چه زمانی آنها به دنبال نوع محتوایی هستند که شما می توانید ارائه دهید؟ (به عنوان مثال آخر هفته ها، در طول رفت و آمد روزانه و غیره)
  • چرا محتوا را مصرف می کنند؟ (به عنوان مثال برای بهتر شدن در کار خود، سالم شدن، به روز ماندن در مورد چیزی و غیره)
  • آنها چگونه محتوا را مصرف می کنند؟ (به عنوان مثال خواندن پست های رسانه های اجتماعی، تماشای فیلم ها و غیره)

احتمالاً مجبور نیستید از ابتدا شروع کنید. اگر کسب و کار شما برای مدتی در حال اجرا بوده است، احتمالاً در حال حاضر درک خوبی از مخاطبان هدف خود دارید. آنچه ممکن است مفید باشد این است که آن را یادداشت کنید تا بتوانید آن را با تیم به اشتراک بگذارید یا برای مرجع بعدی خود استفاده کنید.

3. قرار است چه چیزی را به اشتراک بگذارید؟

وقتی این سوال را می بینید، ممکن است به انواع محتوایی که باید به اشتراک بگذارید فکر می کنید. به عنوان مثال، آیا می خواهید ویدیوها یا تصاویر را به اشتراک بگذارید؟ اما یک لحظه دست نگه دارید! ما در اینجا در مورد استراتژی بازاریابی رسانه های اجتماعی شما صحبت می کنیم، پس بیایید یک قدم به عقب برگردیم و در سطح بالاتری فکر کنیم. به جای انواع محتوا برای به اشتراک گذاری، “موضوع” ممکن است کلمه بهتری باشد.

اینجاست که درک خوب مخاطبان هدف شما مفید خواهد بود. به شخصیت های بازاریابی خود نگاه کنید و به سؤالات زیر توجه کنید:

  • آنها چه اهداف و چالش هایی دارند؟
  • چگونه می توانید به حل آنها کمک کنید؟

4. به اشتراک بگذارید کجا می روید؟

گام بعدی این است که تعیین کنید در کجا قرار است محتوای خود را به اشتراک بگذارید. به عبارت دیگر، برند شما می‌خواهد در کدام پلتفرم‌های رسانه اجتماعی باشد؟قبل از اینکه جلوتر برویم، به یاد داشته باشید که برند شما نباید در هر پلتفرم رسانه اجتماعی باشد.

باز هم، درک شما از مخاطب هدفتان در اینجا مفید خواهد بود. مخاطبان هدف شما در کدام پلتفرم ها بیشتر فعال هستند؟ چه چیزی باعث می شود آنها از آن پلت فرم بازدید کنند؟ به عنوان مثال، نوجوانان و بزرگسالان جوان ممکن است دوست داشته باشند وقتی در اینستاگرام حوصله دارند ببینند دوستانشان چه می‌کنند یا اینکه آیا برندهای مورد علاقه‌شان محصولات جدیدی دارند یا خیر، در اینستاگرام اسکرول کنند.

یکی دیگر از مواردی که باید در نظر بگیرید، هرچند کوچکتر، این است که «فاکتور X» برند شما چیست؟ آیا در عکاسی، فیلمبرداری یا نوشتن عالی هستید؟ پلتفرم‌های خاص به خوبی برای انواع محتوای خاص مناسب هستند. برای مثال، عکس‌ها در اینستاگرام، ویدیوهای طولانی در یوتیوب، مقالات عالی هستند. اما این یک نکته جزئی است زیرا امروزه پلتفرم های رسانه های اجتماعی تقریباً هر نوع محتوا را ارائه می دهند.

5. چه زمانی می خواهید به اشتراک بگذارید؟

آخرین بخش کلیدی استراتژی شما این است که بفهمید چه زمانی می خواهید محتوای خود را به اشتراک بگذارید. ممکن است وسوسه شوید که برای بهترین زمان(ها) برای پست کردن، وارد یک تحقیق شوید. بیایید یک قدم به عقب برگردیم و دوباره از یک سطح بالاتر به این موضوع نگاه کنیم. قبل از اینکه دقیقاً تصمیم بگیرید کدام زمان از روز و روزهای هفته را می خواهید پست کنید، رفتارهای مخاطبان هدف خود را در نظر بگیرید.

معمولاً چه زمانی از رسانه های اجتماعی برای یافتن نوع محتوایی که به اشتراک می گذارید استفاده می کنند؟

"<yoastmark

در اینجا چند نمونه برای بررسی وجود دارد:

  • طرفداران ورزش احتمالاً در رسانه های اجتماعی درست قبل، در حین و بلافاصله بعد از رویدادهای ورزشی می توانند محتوای مربوط به رویداد را پیدا کنند و با آن تعامل داشته باشند. ورزشکاران ممکن است در حالی که بعد از تمرین صبح یا عصر در حال خنک شدن هستند در اینستاگرام حضور داشته باشند.
  • افرادی که عاشق سفر هستند ممکن است در تعطیلات آخر هفته زمانی که برای سفر بعدی خود برنامه ریزی می کنند (یا در زمان استراحت کاری که در مورد سفر بعدی خود رویا می کنند) در رسانه های اجتماعی فعال تر باشند.
  • مادران نوزادان ممکن است در نیمه های شب هنگام شیردهی در شبکه های اجتماعی غلت بزنند.

ممکن است از این چند مثال استنباط کرده باشید که ممکن است بهترین زمان جهانی برای پست کردن وجود نداشته باشد. این واقعا به مخاطب شما بستگی دارد. بنابراین برای این مرحله، روی الگوهای رفتاری کلی مخاطبان هدف خود تمرکز کنید.

هنگامی که استراتژی بازاریابی رسانه های اجتماعی خود را ایجاد کردید، می توانید بهترین زمان نام تجاری خود را برای ارسال پست از طریق آزمایش پیدا کنید.

در آخر، وبسازان نوین

بدون استراتژی اصولی هیچ کاری درست پیش نمی‌ رود. این موضوع در جاهایی که باید هزینه کنید نمود بیشتری دارد. استراتژی شبکه های اجتماعی برای موفقیت در تبلیغات و دیجیتال مارکتینگ اهمیت زیادی دارد و باید براساس یک برنامه مدون بتوانید مسیر خود را مشخص کنید. برای تدوین استراتژی شبکه اجتماعی می‌توانید از مشاوران وبسازان نوین کمک بگیرید.

برای امتیاز دهی به این پست کلیک کنید
[کل امتیاز: 0 میانگین: 0]

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها